Traditionsparyt...

Blidde fest igår... Skojskoj!! Alla sötingar var här och massa gamla minnen och nytt skvaller avklarades!! Grymt mycket folk på Granada, golvet var som klister, jag tappade skorna två gånger... Men, det var riktigt najs!!

Sov till klockan två idag, sen var det en snabbis på julrean och nu sitter jag i soffan och bara slappar!!! Blir party ikväll också, fast jag ska jobba imorgon, så vi får se hur jag gör... Blir nog jättebra ändå!!!

Tänkte bara säga puss till alla!!


28042-38

Evis och Ida *saknar*

If God is the dj....

När juldagsmorgon glimmar...

....så planerar jag för party!! Hela planen blev helt skum, så nu får jag lura ut nått bra!!  Värdinnan blev sjuk, så jag får nog se till att bli lite värdinna istället!!

Julafton igår, vi åkte runt i halva sydsverige, men det gick faktist bra!! Ingen stress för fem öre!! Julskinkningsprovning på fem ställen, ett improvisserat julbord, massa godis och trevligt sällskap! Först när vi hunnit fram till familjen Anna-Sara så var det riktig jul, hennes mamma är världens pyssligaste, deras skinka vägde 8.9 kilo! Måste varit nytt rekord. Till slut hamnade vi hemma på Allégatan. Myspys faktiskt! Mat och fika och julklappar och spel!!

Nu ska jag slappa ett tag, har faktiskt sovmorgon för första gången på tio dagar, så jag tycker jag är värd en riktig slappedag!! Får väl se till att arrangera en fest också, men det ska vi nog fixa!!

Julpussar till er!!


28042-37

Min bror och jag....

Sliten...

Nu har jag tagit mig till Älmhult... Gick smidigare än någonsin! Bortsett från att jag som vanligt fastnade i säkerhetskontrollen, så gick det över förväntan! Min resväska var först på rullbandet!! *ibland händer det*

Är sååå sliten... (om jag får klaga lite) Jobbat inatt och typ sovit tre timmar efter det, men det är bara att gilla läget, sova gör vi när vi blir gamla!!  Det blir nog bra, känner att huvudet börjar bulta, så det är sängen nästa!! Ska ju göra Ullared farligt imorgon med mina sötingar!!

Puss på er!!


28042-36

Jul på Liserberg


Remember remember and never forget
All of your life has all been a test
You will find the gate that's open
Even though your spirit's broken

Julshopping

Hade tænkt julshoppa idag, men det slutade med att jag satte mig på ett internetcaf\e istællet... Så massa folk!! Jaja, cdon.com fick en bra bestællning i alla fall, hoppas bara den kommer fram till jul... :)

Allt ær bra hær i Oslo!! Jobbar på som bara den, hade knappt nått inbokat då jag reste, men det fixade sig!!

Drar hem på torsdag, ska hinna med lite mer jobb innan dess, och kanske lite socialt liv också... :)

Puss på er!!

So this is christmas...
And what have we done...?

Cats

Ok... Nu är det över... Min Karlshamnstid... Känns inget vidare att ha gett upp min finfina lägenhet, men man ska bryta upp när det är som bäst... Lars Winnerbäcks textrad "lite mat och ett hem, ett glas vin och en vän, allt annat känns så överdrivet" funkar inte längre.... Har inget sånt hem. Fy vad jag klagar. Har ju vin och mat och massa vänner!!

Kändes så konstigt när jag ringde på och nån annan öppnade. Viktor är dock rätt söt. Jag hade missat att städa kylskåpet och lämnat kvar flytande snickers (perfekt pms-botning) och den hade han ätit upp. :) Allt på en gång och undrade var man fick tag i mer!

Sitter nu i soffan och dricker en öl. Hmm, det lät väldigt olikt mig, men så är det faktist. Somnar vilken minut som helst. Ska bli skönt att krypa ner. Tog mest ölen för att kunna slappna av och inte behöva ta tag i disken och tvätten... 

Var hemma hos mamma och pappa innan, men de var inte där... Det är väldigt ovanligt att ingen är hemma så jag fick efterlysa dem,, det händer upplysningsvis sällan att mamma är tio meter bort från köket.... I alla fall så hade de dratt till Stockholm för att gå på Mamma Mia, lyxlir värre!! Tomt och tyst var det där, så jag passade på att spela piano och sjunga massvis när ingen hörde.

Imorgon åker vi till Göteborg en sväng och kollar läget. Cats på kvällen och Lisebergs julmarknad på lördag. Blir nog bra!!

Puss på er!!


28042-35

Jag i min x-lägenhet...

Stackars han som aldrig gråter
Fast han släpar på ett höghus
Vad är det ingen ska få se
som ingen inte redan sett
Och vart ska det där huset


Cyklat

Nansig är jag.... Kom precis på att om jag tänkte ha kläder på mig imorgon då jag ska på julbord så borde jag gå och tvätta. Men, jag orkar inte...... Får fixa sig imorgon!!

Jobbat idag också, varit sjuksköterska på cykel. Fnissade massvis imorse när jag gav mig iväg. Gick ganska bra, bara  påett ställe som jag var tvungen att cykla runt kvartert två gånger för att hitta... Inte gjort så mycket nytta, men jag har gjort något i alla fall!!

Puss på er!!


28042-34

Snuggels och Evis

Jag lever för stunden,
precis som du...

Glögg

Söndagkväll.. Dödstrött... Det värsta är att jag får inte sova förrens på fredag... Men, det fixar sig. Tänkte vila när jag blir gammal, om jag blir det...

Det blidde fest i fredags. Riktigt trevligt. Sofies lägenhet är nog fortfarande representabel. Minns inte så mycket av kvällen, men det kanske är bra.

Var en sväng på julskyltningen här idag. Inte så mycket att se... Fick i mig lite glögg och shoppade ett halsband, sen kunde vi det. Sofie och jag skulle försöka fika någonstans, men det gick inget vidare, allt stängde klockan sju. Det blev brownies i gula huset istället och så fick vi Glenn som bonus och det är ju aldrig fel!!

Puss på er!

28042-33

Eva, Sofie, Jonny

Did I ask too much
More than a lot
You gave me nothing
Now it's all I got
We're one
But we're not the same
Well we
Hurt each other
Then we do it again
You say
Love is a temple
Love a higher law
Love is a temple
Love the higher law
You ask me to enter
But then you make me crawl
And I can't be holding on
To what you got
When all you got is hurt
One love
One blood
One life
You got to do what you should
One life
With each other
Sisters
Brothers
One life
But we're not the same
We get to
Carry each other
Carry each other




Party på g....

Jobbajobbajobba... :) Roligare idag än igår, hon jag jobbar med är aningen mindre stirrig...

Ikväll blir det partyparty!! Najs hoppas jag!! Sofie och jag brukar äga så det blir nog bra! Får lära upp Saris!! :) Strawberry dacory gäller!!

I onsdags var det kalas för fru Mattsson. Riktigt trevligt!! Vår alldeles egen hushållerska hade lagat plankstek!! Mm!! Och chokladgojs med papaya och mangoshutney till efterrätt!! *tack*

Hade en plan på att dra till Göteborg imorgon, men jag tror inte det kommer fuka... Hotellen är fullbokade... :( Men, dr Snuggels är ju hemma och det är ju ännu bättre!!

Puss på er!!



RSS 2.0