Slappar...

Onsdagsmys i soffan... Har precis stigit upp, mest för att klockan ringde, annars hade jag nog gärna legat kvar en stund till... Inser att allt jag tänkt hinna med idag bara struntar jag i!! Ska strax duscha, sen gå en sväng, kanske sticka lite och sen blir det iväg o jobba! Så skönt med en slappisdag!!

Funderar på att dra till Göteborg i helgen och titta på Lögn i Helvete. Men, vi har inte bestämt oss ännu. Får se hur vi löser det men det fixar sig nog!! Annars duger det gott för mig att bara njuta av det vackra vädret!

Hade paket på posten när jag kom hem. Söööta Ida hade skickat en cd-skiva! Så bra den var!! Hade gått och funderat på att vissa av de låtarna skulle jag vilja ha och hon måste läst mina tankar!!

Duschen nästa...

Puss på er!!

*Love has joined us,
Lets think sweet love*

Boktips!

Storlek 37 - Denise Rudberg

Isprinsessan - Camilla Läckberg

Påtaglig risk att skada - Tove Klackenberg

Jenny - Jonas Gardell

Skam - Karin Alvtegren

Comedia Infantil - Henning Mankell

Jag är en sån som bara vill ligga med dig - Fredrik Lindström

Främlingarna - Hans-Olov Svedelid

Hunnit läsa mycket i år, många bra böcker, några dåliga, men de lägger jag för det mesta ifrån mig... :)

Läs o njut!!

Puss!!

Njutning...

Vår!!! Det första vi gjorde igår var att ta med oss grillen, åka till en sjö, åka hem igen och hämta tändstickor, grilla korv och njuta av solen!! Mmm... Så najs!! Blev till o med fotade av en kines som gick förbi för han tyckte det såg ut som vi hade det mycket trevligt!! Så sant!!

Resan gick bra, bara bagaget som var försenat i Köpenhamn, men det gick ändå! När det väl kom sprang jag i racerfart för att ta ut mina biljetter och hinna med tåget... Det började inte så bra, sprang åt fel håll, men sen rättade det till sig! Kom med ett tidigare tåg och satt jämte en belgisk ikeamedarbetare, så resan gick kvickt! Övade minsann på min engelska, det är bra!!

Idag har jag jobbat lite, myyyycket lite... Men, det var trevligt!! Körde en sväng ut i skogen och tittade på vad våren åstadkommit... Var sen hemma en sväng i Olofström och grillade med mamms och papps, trevligt värre! Provkörde nya bilen och den var helt klart godkänd!!

Tror faktiskt att det har strålat lycka av mig idag. Gått med ett leende på läpparna och människor jag inte känt har hälsat på mig! Det är bra!

Har varit duktig idag och beställt tandläkartid, det är bra, ska faktiskt bli skönt att komma dig och slippa oroa sig för tänderna...

Nu är jag supertrött, ska strax somna och drömma om nått fint. Björn, Kent, Ida, Linda, Sofie, Anna-Sara, Marketa, Karina, Beathe, Thessa, Mikael, Emma, Rebecca... Det är fina saker att drömma om...

Puss på er!!

PS. Ida, epilatorutprovningen gick bra, men tog en jäkla tid... Gjorde inte en dig för en gångs skull... DS.


28042-47

*life is good*

Jag gillar Norge...

... men jag børjar tvivla på att Norge gillar mig.... Lyckades ramla idag också och slå i knæet... Ingen fara tror jag, men lite ont gør det allt... Jaja, sista natten nu ju så jag får snart komma hem till snø o isfria Sverige!!

Sitter på neurologen... De flesta sover så det ær lugnt... Har stædat lite och slængt en massa saker, det tycker vi om!

Packat ner mitt liv i min blå "life is good" resvæska. Tænkte packa ner vinterjackan också, før jag førvæntar mig måååånga plusgrader imorgon... Lite Nougatti och browncheese får følja med hem, annars har jag inte shoppat så mycket... Och det ær ju bra!! :)

Var ute och åt med Tessan innan, tervligt med lite skitsnack och god mat... Och resplaner och framtidsplaner och gamla minnen och annat krafs....

Puss på er!!

Stricking!!

Som Ida sæger, jag skulle nog aldrig åkt till Norge från børjan... Trivs så bra hær!! Så mycket trevliga mænniskor och nya intryck!!

Igår var jag med Beathe nær hon tatuerade sig... Mmm... Blev så sugen!! Idag bestællde tre stycken på jobbet tid och jag ville också!! Men, jag får væl gøra en hemma och visa den sen nær jag kommer tillbaks!! Har nog lurat ut var och vad jag vill ha, men vi får se hur tuff jag ær sen...

Var på återbesøk før mitt finger. Behøvde inte amputera, men jag skulle gå med fingret ihoptejpat med det andra i två veckor... Hmm... Hade på det i två timmar sen blev jag tokig!! Det læker nock!

Vet ni vad? Jag har børjat sticka!! Ett par vantar!! Eller, votter som det heter hær i Norge! Høll på att bli tokig igår nær jag høll på, men strickingexpreterna på jobbet hjælpte mig idag!!

Jaja, det ska bli skønt att komma hem också, længtar nog dit också... :)

Puss och kramis!!

Barnebøkene vi ikke fikk lese

1. Du er annerledes - og det er ikke bra.
2. Gutten som døde av å spise alle grønnsakene sine.
3. Pappas nye kone, Robert.
4. Steder mamma og pappa gjemmer kule ting.
5. Hammere, skrutrekkere og sakser: En Slik-gjør-du-det-bok.
6. Barnas store haike-håndbok.
7. Maria var så slem at mammaen hennes sluttet å være glad i henne.
8. Nysgjerrige Nils og høyspentgjerdet.
9. Alle katter og hunder havner i helvete.
10. Den lille pysa som sladret.
11. Noen katter kan fly.
12. Nok er nok, du skal adopteres bort.
13. Bestefar får en likkiste.
14. Hvorfor kan ikke herr Gaffel og frøken Stikkontakt være venner?
15. Pusur får kattekreft.
16. Pappa drikker fordi du griner.
17. Fremmede har det beste smågodtet.
18. Hyl, spark og grin deg til din vilje.
19. Du var en ulykke.
20. Ting rike barn har, men som du aldri vil få.
21. Pop! sier hamsteren og andre morsomme mikrobølge-leker.
22. Mannen i månen er faktisk Satan.
23. Marerittene dine er sanne.
24. Hvor vil du helst bli begravet?
25. Egg, dopapir og din skole.
26. Onani på 1, 2, trheeeee.
27. Hvorfor du uten hjelm sykler fortere.
28. Skogbrann for viderekommende.
29. Røyk eller snus, hva er best for deg?

Jædra skiiiiit!!!

Ahh! Først lilfingret, sen parkeringsbøter och nu; jag har bitit av en superstor bit av en tand!!!! Ahh!!! I morse nær jag satt och åt müsli så fick jag nått som var superhårt, undrar vad det var tænkte jag och fortsatte tugga! Nu såg jag var det var, en bit av min tand!! Men, en sak ær i alla fall bra, det var en visdomstand så jag ska snart sæga goodbye till den! Min søtis får ringa och fixa en tandlækartid tills jag kommer hem!!

Annars ær det som vanligt, ska jobba tokmycket denna vecka också, så det ærbra. Neurologen inatt, får se hur det går. Supert hoppas vi!!!

Annars ær det lugnt, har løneførhandlat idag, eller Espen løneførandlade till mig, det var ju schyst! Mer æn nær jag løneførhandlade sist i alla fall!! :)

Puss på er!!

Vår...

Tromsøs charm har børjat komma tillbaka igen... Den var som bortblåst veckan som gått... Vår hær och vår i Småland ær inte riktigt samma sak. Vår innebær regn, regn, regn.... Och snøblask... Men, nu børjar det torka upp så det vackra kommer fram igen!!

Allt går kjempeflott hær! Jobbar på som tusan och har bara en vecka kvar, den kommer gå fort! Varit på neurokirurgen några dagar, spænnande, men ack så tragiskt... Inget før mig i framtiden!!

Jobbar alla dagar tills jag åker hem, men min plan ær att hinna med att åka upp før fjellheissen och gå på Polaria och mata sælarna!!  Vi får væl se om jag hinner, eller rættare sagt, tar mig tid!!

Mitt lilfinger ær fortfarande skevt, men det fixar sig nog, tungan mår bra, jag ær trøtt men glad! *snabb lægesrapport*

Før øvrigt har Kent o jag skaffat oss ænnu mer vuxenpoæng.... Gemensamt bilkøp... Fick lite ångest, men den børjar gå øver!!

Gjorde førresten en Ida hæromdagen... Fick parkeringsbøter.... Jaja, det ær ju en ny erfarenhet....

Puss på er!!

Markolio

Regn, snøblask, sen sol och halka!! *wee* Sång ær livet hær i Tromsø! :)

Jobbar dubbelvakt idag, alla ær ju førkylda och hostar! Men, det ær ju bra før mig! *ego* Sitter nu på jobbet och væntar på att ta sista rycket. Det ska nog gå grejt! Hade supermycket att gøra i førmiddags, men det fixade sig! En anhørig ringde sækert 5 gånger och skrek åt mig att jag skulle komma direkt så hennes pappa fick gå upp! (den mannen fixar i vanliga fall detta sjælv och varfør kunde nu inte hon h jælpa honom om hon var dær?) Jag hade god lust att sæga till henne att visst, men jag ska bara hem till en 60 år gammal dam som har cirka en månad kvar att leva och koppla bort hennes næringsdropp som hon haft hela natten och sedan ge henne smærtstillande medicin, kan det drøja tills efter det??? *grr*

Jaja, sen har allt gått bra!!

Pratade med min søting Snuggels igår! Hon ær bæst! Hon och J hade varit på melodifestivalens genrep. Sena som vanligt så sprang de runt och førsøkte komma på var det skulle hæmta ut biljetterna. Pløtsligt får A-S se två personer komma ut ur en sidodørr på globen så hon springer fram till dem och frågar den ene.
- Du går hundra meter ditåt och sedan femtiometer till vænster och sedan hoppar du upp och ner *blablabla*!
A-S funderade lite.... Sen visade det sig att det var Markoolio och han hade ingen aning om var man skulle hæmta biljetterna!! :) *søt*

Jaja, nu ska jag ut och køra en svæng!!

Puss på er!!


Tromsø

Sitter nu på biblioteket i Tromsø. Det var ett æventyr att ta sig hit... Kasade på baken ner før en backe efter att ha varuit på væg att ramla før jag vet inte vilken gång i ordningen... Mitt arma finger mår i alla fall bættre nu!! Men, jag ska på återbesøk om två veckor och då får vi væl se om ledbanden/korsbanden ær av... Det mærker vi!!

Jag jobbar inte så værst mycket, hade gott kunnat vara mer, men jag førsøker ta vara på det vackra vædret, før vackert ær det minann hær!! Promenerat massvis!! Æven læst massa bøcker, bla Jonas Gardells "Jenny". Rekommenderas!!

Saknar alla hemma... Sambolivet gick som smort på slutet... Och alla kompisar... Norrmæn ær riktigt trevliga, men det ær inte riktigt samma sak...  Ska ju dock børja plugga till høsten, så då blir det annorlunda. Hemmafrusysslorna kommer nog væxa.... :)

Puss på alla!!



*utsikt från mitt fønster*

Uppdatering...

...måste bara skriva en snabbis hær... Ær nu i Tromsø och det ær otroligt vackert!!! Massa snø och sol och runt nollan, kan det vara bættre?

Men, det børjade inte så bra... Lyckades ju ramla såklart!! Norrmæn vet inte vad sand ær!! I alla fall så stod mitt vænstra lillfinger rætt upp!! Ahhh!! Snælla Wenche skjutsade mig till legevakten, hon kunde inte gøra något, men lækarna på plastikken fixade det... Det gjorde faktiskt inte så ont... Men, hon ville sjukskriva mig en vecka... Mmm... Visst... Jag gick till jobbet idag och det har gått finfint!! Fingret ær visserligen blå/svart och de misstænker att ledbanden ær av, men jag ska på återbesøk om en vecka, så då får vi se vad som hænder!!

Annars ær allt bra!!

Puss på er!!

RSS 2.0