Hungrig

Idag har Ida, Linda och jag varit på IKEA. De handlade som tokar, jag köpte endast en stekpanna, servetter, flädersaft och drottningsylt. Pannkakor ska det ju bli! Så skojigt att träffa mina sötisar, det var länge sen! Börjar verkligen se fram emot att åka till Norge till hösten, hoppas de vill ha mig där!!

Jag tror det är nått fel på mig. Jag är konstant hungrig sen i söndags. Det började med att vi var på fest och min sötis mådde lite dåligt. När vi väl låg i sängen vid halvtretiden säger han:
- Eva, jag vill ha pizza.
Toffel som jag är (han hade säkert gjort likadant för mig, eller nu får han i alla fall göra det) tog jag på mig kläderna och traskade ner till Toms Corner och fixade pizza. Efter det har jag inte varit mätt!

Var på Liserberg och i Ullared förra veckan! Skojskoj! Firade min storebrors 30-årsdag. Han blev minsann lite paff över att se oss, vi suprisade ju honom! Åkte Blader, Kanonen, Flumride och Slänggungorna. Mådde kräk efter den sistnämnda, de andra var skojskoj! Men, vad gör man inte för sin favorit busemma?
Hemvägen inkluderade Ullared. Mmm... Shoppa.... Karina slog mig med hästlängder, men va fasen...

Var förresten på miniweekend förra helgen till Österlen. Ett supermysigt ställe som hette Karlsbykro, rekommenderas varmt. Mumsig mat och bra service! Och massa äppelträd, det var nog det bästa!

Nu ska Evisan jobba lite tänkte hon, rädda lite liv kanske?

Puss på er!!


28042-16

Karina och Eva i onyktert tillstånd...



I never thought you were a fool
But darling look at you
You gotta stand up straight
Carry your own weight
These tears are going nowhere baby

You've got to get yourself together
You've got stuck in a moment
And now you can't get out of it

Don't say that later will be better
Now you're stuck in a moment
And you can't get out of it



Krämpor

Ahh!! Det är ett jäkla nyckelskåpslarm som gått här och jag får inte tyst på det!! Kommer ha tinnitus imorgon!

Är jättesugen på att gå och simma. Ska nog göra det idag. Var där förra måndagen också tillsammans med alla pensionärer. Jag simmar riktigt långsamt, men då kände jag mig som elitsimmare... :-) Undrar om jag också kommer bli sån sen när jag blir gammal. Sitta i bastun på badhuset och berätta om mina och andras krämpor... Vem vet?

Pratade med min darling innan! Saknar henne så men till helgen minsann, då ska vi träffas!! *wee*

Puss på er!!


And I'd give up forever to touch you
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now


DKNY

Konstig känsla i magen. Nån som kan förklara vad det är? Var hos en spåtant för ett tag sedan och hon sa att jag skulle lyssna på min magkänsla, men vad detta betyder vet jag inte.... Det stod i mitt horoskop att jag skulle vara storsint idag... Tror jag vet vad som menades med det i alla fall!

Jobbar är vad jag gör... Lyckats se lite melodifestival. Grattis Finland! Ni behöver detta efter förlusten i hockeyn... ;-) Tyckte inte låten var så dålig, bättre än Carola!

Köpt en ny parfym, DKNY. Mmm... Som att bli ***** i näsan... Som vissa uttrycker det.... Så nu går jag runt och luktar gott, sniffa på mig?

Bara massa regn ute, men vad gör väl det när jag sitter här? Blir ju grönt och fint och alla liljekonvaljer kommer slå ut så jag kan plocka dem på måndag!!

Puss på er!!

Det är bättre att lida orätt än att göra orätt...

Dina röda läppar....

Idag har vi badat!! Det var riktigt skojigt, lilla busan höll igång oss minsann!

Vaknade av att min chef ringde. Hon måste tro jag är knäpp, eller i alla fall sova väldigt mycket, för jag sover alltid när hon ringer.... Tycker bra om henne, men jag hoppas jag aldrig blir som henne. Sönderstressad människa som jagar upp sig över minsta lilla och inte kan tala om annat än jobb. Men hon är snäll....

Nu är jag trött. Ska sova strax, träffa Linda imorgon ju!!

Puss på er!!


Jag vill inte äga dej
och peka ut nån väg åt dej
Jag vill inte bära dej
och springa runt och lära dej
och bara visa hur man är som mej
För jag älskar när du visar
att du vet att du har rätt
och rätar på din rygg
den är den rakaste jag sett

Jag vill inte binda dej
och styra eller hindra dej
Jag vill bara ta din hand
och kyssa dina röda läppar
Kyssa dina röda läppar

Jag behöver ingen lag
och inga jävla föredrag
Du är du och jag är jag
och är det så att din väg
ändå går precis intill
så kan vi bara hjälpas åt
att komma dit vi vill


Lars Winnerbäck - Röda Läppar


Höstplan

Jag har slarvat bort min filofax! Nån som vet var den är? Sista hoppet var att den låg hemma hos mor och far, men icke... Hittade visserligen ett öronhänge som jag saknat, men det var ju inte det jag behövde just nu!

Lyssna nu Ida, för igår natt var jag duktig och skickade in intresseanmälningar till olika rekryteringsföretag, gissa om jag blev paff när två av dem ringde imorse och undrade om jag kunde börja jobba nu på studs? Tyvärr inte, men nu har jag fixat referenser, så det blir nog Norge till hösten! *wee* Skoj, eller hur??

Idag har jag inte gjort nått vettigt känns det som. Insett var jag fått mitt sinne för att ha oreda bland mina saker. Skulle hitta lite kort i pappas dator, men det var minsann lättare sagt än gjort! Han har ungefär en miljon osorterade bilder och jag behöver tio av dem... Mission impossible... Jaja, är avundsjuk på hans kamera i alla fall, många fina bilder blir det! Ska nog skriva ut några och sätta upp. Roligare än att köpa dem på IKEA. Inte för att jag har någon ikeatavla, fast de är fina, men det är bättre att ha nått orginellt!

Imorgon ska jag bada med min kollega och hennes busunge! Skoj ska det bli! Saknar allt dagsfolk, men inte så länge till, ska ju snart tillbaka! Kollade på mitt schema inför sommaren... Piörk! Får nog ta och lägga in min vetorätt där. En vecka jobbar jag ingenting, sen jobbar jag åtta dagar i streck varav tre nätter med en kväll direkt efter. Hmm... Undrar vad de tänkte.... Ibland känner jag mig som en spelpjäs i den här jäkla kommunen, men jag har kommit fram till att det är i alla fall bättre än att vara en gnällkärring, som många andra är.... :)

Nähä, ska nog göra lite nytta nu...
Puss på er!!

"Du vet att verkligheten är inte alltid så verklig"




Pappas bild

Pappsen som tagit bilden.

Måndagnatt

Dålig på att uppdatera här... Kanske för att det inte finns så mycket spännande att berätta... Jodå, det finns det visst, men vissa saker kanske man ska hålla för sig själv...

Var ute i lördags och röjde lite med mina sötisar! Gick vilt till som vanligt. Inga direkta skandaler, men man vet aldrig, jag lever ju efter mottot att det du inte minns har inte hänt...
Får se vilka som dyker upp på bild här snart.... :) http://compagniet.info.se/ 
Mycket sprit blev det i alla fall. Var lagom pigg när jag skulle på 30-årsöveraskningsfest dagen efter. Det gick dock bra! Tur att min bättre hälft verkligen är min bättre hälft så han stod ut med mig när jag stirrade runt på morgonen och skulle fixa allt. Kent stands strong when Eve's falling down in craziness....

Har det hänt nått mer skoj... Hmm... Träffade min favoritsofie för några helger sedan, alltid lika trevligt! Hennes lägenhet är en såndär lägenhet som man får lite prestationsångest av att gå in i... Sååå fin och fräch! Vill också vara duktig på att inreda! Kanske får ta tag i det snart, vet ju inte riktigt vad det ska bli av mig till hösten, nytt ställe att bo på? Hotade Kent med att flytta hem till mor och far, men han tyckte inte det var en så bra idé.... Toode??

Idasötisen har jag också träffat ju! Henne vill jag ju bara stoppa ner i min väska och plocka fram när jag behöver bli glad/tröstad/utskälld/älskad. Underbar människa! Måste testa min norska till hösten och följa med henne väster ut. Kan nog bli skoj!

Nä, nu ska jag nog ta mitt ansvar som ensam sjuksköterska i Olofströms kommun och jobba lite. Alla verkar sova gott för min telefon är tyst så tyst.

Puss på er!!


"Är det jobbigt att tiden går och man blir äldre, eller kul att vara med?"

RSS 2.0