Några frågor....

Jag stickar. Och virkar. Och river upp... Hur fasen stickar man fina pulsvärmare? Min blev väldigt skön, men inte så fin.... Så jag försöker en gång till! min virkade mössa har jag höga förhoppningar på!!! Den blir nog fin!!

När jag är i Norge blir jag beroende av konstiga saker. Just nu är det chokladmjölk. Var tvungen att gå över till statoli nyss och köpa ett litet fint tetrapack med en kossa på. Slurp! (Kan tilläggas att det regnade massvis och jag blev jätteblöt....)

Nu ska jag nog ta och kolla om tvätten är färdig och sen ska jag sova! Har en låååång arbetsvecka framför mig, men det ska bli skojskoj!!!

Puss på er!!

Hittade en superlång lista att fylla i, men jag tar bara några frågor....

Skulle du bli arg om din pojkvän gjorde slut? Nja, det var ju tur att han vågade i så fall.....
Kan du låta bli att prata på 4 timmar? Blir nog svårt, men jag kan försöka....
Har dina föräldrar ljugit för dig? Jepp, de sa att kaninerna vi hade när jag var liten blev sålda när vi skulle flytta, men det har jag kommit på att de inte alls blev.... De hamnade i kaninhimlen. (Detta kom jag på för några månader sen, så jag litar på mina föräldrar i alla fall....)
Vem har du en liten crush i? Killen på apoteket, för han låter alltid mig gå före i kön!!


Om du lämnade mig nu....

Glömde skriva att ni kan lyssna på Lars Winnerbäcks nya singel nu... Den är superfin!

http://www.myspace.com/larswinnerback

*kramis*


Storforsen

Chips v/s Morötter

Jag äter chips i min säng. Det är inte så bra... Inte att äta chips. Inte att äta dem i sängen.... Men, va fasen, mitt nya liv ska ju börja till hösten!! Träna och äta sunt!! Det ni, fråga mig i december så får vi se hur det gått.... Pratade med Kent idag och han hade köpt två kilo morötter och knaprade på när han blev sugen på sött... Hmm... Varför är inte jag så duktigt?

Idag när jag gick till jobbet var jag nästan säker på att jag fått sparken. Den högste chefen där jag jobbar var nog lite trött på mig igår... Men, när jag ringt fem gånger och på ett trevligt sätt sagt att jag behövde hjälp så orkade jag inte mer så då gav jag den vansinnige anhörige hans telefonnummer, sen tog det inte många minuter förrens det blev lite fart! (Sen gav jag numret till två arga anhöriga till, så han hade nog att göra....)

Oj, texten blev visst kursiv... Hmm... Får inte bort det....

Nu ska jag surfa vidare en stund och sen läsa lite i "Blocket" av Karin Wahlberg, rekommenderas!!

Puss på er!!

Bilder från när vi hoppade paragliding.







Semester!!

Tre veckors semester!! Så najs!! Började med att Kent kom och hämtade mig i Tromsö. Vi testade paragliding, kikade på Lofoten, hälsade på a-s o j i Bodö, hälsade på Luleå-folket, klättrade i träd på höga kusten, kollade in hur Lanna ser ut nu för tiden, lekte på Liseberg, fångade krabbor i Smögen. Och massa mer.... Varit så mycket upplevelser.... (Bilen rullade 570 mil på tre veckor....)

Hade den årliga kräftskivan i Åhus. Mycket trevligt! Måååånga glas vin blev det....

Hälsade på kära Ida ute i obygden.... Hon hade försökt beskriva hur det såg ut, men det var bättre än så! Jag vill också bo på Österlen... Kanske inte ha riktigt så många katter, men en i alla fall.... :)

Fyllt  25... Nu är jag närmare 50 än 0 som Peter uttryckte det.... Tack för uppmuntran... Hade i alla fall en helt superbra födelsedag med familjen! Bara storebror som saknades, men honom hade jag misann träffat dagarna innan, så det var inte så farligt!! Fick en superfin kamera, så nu ska jag leka papparazzi!

Är nu i Tromsö. Två veckor till och sen är det slut! Ska faktiskt bli riktigt najs att vara hemma till hösten!! Jobba Älmhult. Får se hur det går...

Några bilder följer!

Puss på er!!




För jag har himlen runt hörnet....

RSS 2.0