Kanelbullar

Idag har jag bestämt att det blir sol! Tror ni jag får min vilja igenom? Jadå, det ska nog gå bra! Hela söts familj ska komma hit så jag måste fixa lite saker innan dess, så den kan får vänta att komma fram en timme eller så.

Här ser ut som kriget, vi har haft bättre saker för oss än att städa. Igår var jag värsta hushoran och bakade massa bullar! Mysigt som bara den när det luktar nybakt, godkänt fick de också! Nu är det pärlsocker överallt... :)

Igårkväll tog vi oss en runda till Åmma och spelade kort med Mary o Åke. Haha, damerna vann 2-1, vi utklassade dem på slutet!

Nu borde jag nog gå och duscha, städa undan här, fortsätta göra potatissalladen som jag började på för en stund sen... Och så ska jag njuta av semestern också!

Puss på er!

Hallonsylt

Biljetten till Sri Lanka är nu beställd o betald! Vaccinet är ordnat, första sprutan på fredag! Minsann bara visumet kvar att fixa! Och så nånstans att bo då, men det löser sig!

Idag har jag försökt komma ur semesterkoman och göra nått vettigt. Detta innebar att försöka få en klipptid, gick inget vidare. Vi åt glass och fisklunch istället. Mums!

Ikväll har jag roat mig med att trimma med min supertrimmer, har skämts lite för hur det sett ut utanför tomten, men nu är det ok! Har även spikat upp två fågelholkar, lagt ogräsmatta under lite stenar och planterat om blommor. *flink*

När vi gjort tillräckligt mycket seriösa saker så spelade vi badminton, jag förlorade nog, och sen var det ett kvällsdopp som gällde! Så skönt! I love to bada!

Inomhusprojektet ikväll har varit att koka sylt! Det ni, hallonsylt! Den blev rackarns söt, men det är väl det sylt ska vara?

Nu väntar räkor och nått gott att dricka!

Puss på er!

Solmys

Myst på stranden några timmar, ganska varmt i vattnet och riktigt härligt i solstolen! Nu väntar fika och sen blir det nog Östersjöfestivalen en runda!

Så skönt att vara ledig, så skönt att få somna och vakna tillsammans! Jäkla nattarbete söt har. Hoppas det blir ändring snart!

Igår investerade vi i ett badmingtonnät. Det ni, det var riktigt sköj! Rekommenderas verkligen! Vi har blivit riktiga hurtbullar och är ute och går varje dag och nu även sportar! :) Kan behövas med allt vin, whiskey, kakor, grillat.....

Kaffet är färdigt!

Kramkram!

Semester

Snart tror jag att solen kommer fram och skiner på mig. Har bikini på och väntar bara på att Angelica o Izabelle ska komma, sen ska vi bygga sandslott! :)

Semesterkänslan är här. De som vill träffa oss får komma hit! :)

Kramis!



*det här är drömmen om semester
himlen den är ändå blå
och bästergöken gal i väster
kom gärna hit och hälsa på*

Solid i Storgata

24 timmar, sen ær jag hemma!! Næstan, i alla fall, i Lund borde jag vara vid den hær tiden. Ska minsann ta min bikini i handbagaget ifall det andra får før sig att stanna i Tromsø så jag kan bada imorgon!! Skitsamma om det ær alger, jag ska bada!

Lugnt och stilla på jobbet, ser fram emot att vi ska ut efter jobbet, Solid næsta! Strawberry dacquri! :) Måste cykla jættesnabbt hem och fixa till mig, ska duscha av mig sjukhusdoften och sminka mig før førsta gången på tre veckor! :)

Ha en fin kvæll!

Puss!

Rækor

Idag har jag fyndat rækor. 18 kronor kilot før færska frysta rækor, allt ær minsann inte dyrt i lusekoftalandet! Ska mysa med det ikvæll tænkte jag! Funderar æven på att ta med mig hem, men får man ha det i handbagaget? Vågar inte lægga det i det incheckade, før det vet man aldrig nær man får igen! :)

Haft en halvtrist dag på jobbet, puckopatienter och puckoflyg och puckolækare. Tur att arbetskamraterna ær bra i alla fall!

Tre dagar kvar, sen ær jag hemma igen!

Puss på er!

Fyra dagar kvar....

Jag vill blir brun!! Det ær svårt hær i snøriket. Idag sa en av de norska skøterskorna att snart blir det varmt før nu ær næstan all snø smællt på fjællet. Hallå, det ær juli!! Snø??

Har fyra pass kvar att jobba, sen ær det utgång i nordens venedig, sen ær det en flygtur och sen ær jag hemma!!! Længtar lite, men jag trivs otroligt bra hær i Tromsø. Folk har inte så høga krav, jæmfør sig inte med varandra och gillar att hitta på saker. Inte som lilla stockholmswannebehållan som jag bor i. Men, det ær førhoppningsvis inte så længe till! :)

Mitt mål med dagen ær att hitta ett solarium innanjag ska jobba, ær tveksam om jag lyckas.

Puss på er!

*who is gonna make my decissions, i can`t make them om my own...*

Sri Lanka

Jag planerar just nu min Sri Lanka-resa. Det ska bli vældigt spænnande! Saker att fixa:

* Biljett
* Vaccin
* Visum

Mmm, jag har lite att gøra, men det ordnar sig nog! Har næstan koll på læget i alla fall!

Puss på er!

Cykel

Ibland undrar jag hur någon som helst øverlever norsk sjukvård. En gåta, men svaret ær ju positivt!

Hæromdagen træffade jag Gustav som æger huset jag bor i. Gustav ær snæll, han ær pensionær och vældigt optimistisk. Jag fick en ny cykel av honom:
* Positivt: Den ær en vuxencykel som væxlarna funkar någotsånær på.
* Negativt: Den hade inget kedjeskydd så mina linnebyxor ær numera av trekvatsmodell.

Har varit i Tromsø lite mer æn halva tiden nu, bara 9 dagar kvar! Så skønt! Sen ær det semester! Alla som vill træffa oss ær vælkomna till Norje, vi rør oss inte många meter....

Puss på er!!

*You always love me more, miles away.
I hear it in your voice, when you\re miles away.
You\re not afraid to tell me, miles away.
I guess we\re at our best, when we\re miles away*

Øronhængen...

...får man aldrig før många av. Har investerat ett par nya i sjuhusets butik. Arts&Crafts, riktigt søta! Så nu ær jag lite piffig i mina sjukhusklæder!

Fortfarande lugnt, smsar alla jag kommer på før att ha nått att gøra, jag har fått reda på att Emma slipar sin altan, Annika njuter av semestern och att Kent inte behøver køpa några øronhængen till mig eftersom jag gør det sjælv.

Puss på er!

Jordgubben!

Tuttut, det ær en stor båt som ligger førtøjd precis nedanfør sjukhuset och den tutar typ hela tiden! Undrar vad den vill?

Jag jobbar på, har hand om en liten utvecklingsstørd tjej idag, hon ær så søt, skriker brunost, ge mig brunost, hela tiden! :) Det kan hon væl få! Går ganska bra annars, har bestælld ambulansflyg till en patient som skulle till Sverige, det var allt annat æn smidigt, men imorgon får han kaaaaaanske komma hem!

Var igår och provade cafeet "Jordebær", det var jordgubbar på alla kakor. Två andra svenska vikarier Maria och Petra var med. Skønt att snacka lite skit om norrmænnen!

Nu ær det bara 11 dagar kvar denna rundan!! *wee* Snart semester!

Puss på er!

RSS 2.0