Skorpor

Just nu sitter jag i mysbyxor och no-sugartröja. Borde nog ta tag i livet och gå in i duchen... Eller?

Ska nog äta en skorpa till och sen får det minsann bli lite fart!!

Vill se The Departed och Walk the Line. Bara så ni vet.

Puss!

28042-45

*karina o björne*

*It's a beautiful day
Sky falls, you feel like
It's a beautiful day
Don't let it get away*

Uppdatering...

Söndagkväll, mys i soffan... Men, jag är så jäkla trött så jag tror jag förflyttar mig till sängen snart och klockan är bara halv åtta. Tragiskt.

Igår var vi på middag ute i skogen. Riktigt trevligt!! God mat, massa vin och massa snack. Massa barn var det där också, det var full fart!! Vi kollade givetvis på melodifestivalen och jag tycker nog minsann att mr Uggla skulle gått vidare också. :)

Igår träffade jag mina sötingar också!! Ida + Linda, ett gammalt gift par kan man tro. Tjabbar hela tiden, men det är najs ändå! Vi åt frukost och shoppade och fikade och pratade gamla minnen! De gick ut sen, hade gärna följt med...... Väntar på detaljer!!

Har minsann hunnit med att träffa Sofie också!! *wee* Hon hade bakat de bästa muffinsen jag ätit, så jag överkonsumerade nog lite... Vi handlade te, grönt kustfägring tror jag det hette, supergott! Testa det!!

Annars har det inte hänt så mycket i mitt lilla liv. Jobbat några dagar, riktigt trevligt! Försöker övertyga alla jag träffar att plugga vidare med mig till hösten!! Får se hur många jag lyckas med... Imorgon är jag ledig och det ska bli najsigt! Tänkte åka till Olofström en sväng, saknar m o p så jag ska nog förgylla deras dag med mitt sällskap!! :)

Puss på er!!

28042-44

*thailand, igen*

*But it wasn't because I didn't know enough
I just knew too much

Does that make me crazy?*

Dagens....

Dagens låt - Louise -Robbie Williams
Dagens dusch -Nyss
Dagens frisyr - Hårband
Dagens smink - Clinique
Dagens vill ha - Sol och värme
Dagens saknad - Alla sötisar
Dagens finaste - Kent
Dagens måste - Gratta papps
Dagens dricka - Ramlösa
Dagens köp - Yoggi
Dagens mat- Ceacears sallad
Dagens mående - Kjempebra :-)


28042-43

*kent o eva, bruna o fina*

*Oh I wish my arms were wider
I wish that I could hide you
So you can rest and repair
Without the blanket of sorrow*

X-box

Vi har precis spelat x-box. Jag är skitkass på det, men övning ger färdighet... Ska slå Kent förr eller senare... Har typ kramp i tummen!!

Jobbat idag också, skojskoj! Kört typ 15 mil, hittade rätt nästan hela tiden!

Imorgon är jag ledig, ska bara ta det lugnt, en sväng på ikea kanske? Tvätta lite? (tänkte göra det idag, men x-boxen kom ivägen...) Virka den andra vanten? Pappsen fyller år, så det blir en sväng dit på kvällen.

Fick förresten en ny spis/ugn idag! *tack älmhultsbostäder* Snabbt jobbat!! Vaktmästaren hade förklarat mycket noga för Kent vilka inställningar han skulle ha när han bakade kakor.... :)

Funderar på att hälsa på Soffipropp på torsdag, undrar om hon vill det? Och kanske Ida och Linda på fredag eller lördag? Behöver minsann vara lite social!!

Puss på er!!

28042-42

*eva matar elefant med bananer, eva till höger*

*I envy them, they never lose
cause they have a choice: not to choose*

Hem, ljuva hem....

Älmhult har åter fått oss som invånare. Landade i Göteborg vid fyratiden i lördags morse, sen var vi runt i halva Sverige och provat på SJ´s byråkrati. Charmkurs är inget som deras konduktörer gått!! :)

Vi har haft det superbra!! Testat grottklättring, elefantridning, snorkling och massa god mat!! Även testat matförgiftning. En läkare sa att skillnaden mellan turistdiarré och matförgiftning är att när du är matförgiftad tror du att du ska dö. Vi var matförgiftade. :)

Igår fyndade vi ett vitrinskåp på ikea, det som står här i lägenheten är alltså på väg ut!! Wee!! Nu är det bara den där förbaskade pokalhyllan som ska bort... Hade jag bara haft ett strykjärn så hade jag satt upp de nya gardinerna också, men det är nerpackat på nått bra ställe...

Jobbjobb idag, har inte gjort så mycket vettigt, försökte koncentrera mig på att hitta dit jag skulle, men det lyckades jag inget vidare med....  Jaja, värre saker har hänt.

Tromsö väntar på mig, åker dit om två veckor, stannar en stund och kollar in snön, träffar Tessa och myser lite, det ska faktiskt bli skojskoj!! Sambolivet behöver kanske ett avbrott? Funkar super faktiskt! Vi har investerat i två gemensamma saker. En hemförsäkring med drulletillägg och en x-box. X-boxen är faktiskt roligast!! :)

Nä, nu ska jag slappa lite... Skulle lägga mig tidigt igår, tänkte bara läsa några sidor i en bok och sen sova. Det var bara det att det var en skräckthrillerbok som var jätteotäck, så jag var tvungen att läsa ut den, så det blev inte så mycket sömn ändå...

Puss på er!!


28042-41

*solnedgång på koh lanta*

*Det är somliga dar
som man vänder sig om
och känner hur allting försvinner
Hur man jagar och far
Hur man snålar och spar
hur man lever så mycket man hinner*

Semester!!

Bara så ni vet.... Idag åker vi till Thailand!! *wee* Sätter oss snart på tåget till Göteborg, umgås med storebror en stund och sen bär det iväg! Ska bli så underbart skönt att bara slappa!!! Till och med mamma tyckte vi gjorde rätt i att åka iväg och det säger inte lite!!!

Här är annars lugnt, virkade mitt livs första mössa igår, bildbevis kommer!! Farmor är nog imponerad, hon tjatade alltid på mig att hon skulle få lära mig virka!

Nu ska jag slappa en stund till, åka och handla åksjuketabletter och lite godis och sen kommer Bullen och hämtar oss!!

Puss och kramis!!!

*Jag vill ha kakan som jag äter
kvar på bordet hela långa livet*

RSS 2.0