Bo Kaspers Orkester

Önska dig en still natt
Även en juldagsmorgon glimmar.
Finn en plats där det varmt,
härlig blir jorden, några timmar.
Välsigna barnet och hans mor.
Ge en stund av sinnesro
till dem som grubblar, allt för mycket
Önska dig inget eller allt,
önska dig en stilla natt.

Nu tändas tusen juleljus
Och bakom fönstren, skymtar prakten.
Du kom ihåg att tänd ett ljus,
för dem som behöver, änglavakten
Önska dig inget eller allt
Önska dig en stilla natt.

*bo kaspers orkester*

Juljuljul!!

Det blev jul till slut, det spelar ingen roll hur mycket man stressar, den 24:e kommer i vilket fall som helst! Jag jobbade natten till julafton så dagen började med att jag attacksov i sisådär tre timmar, sen började firandet! Först släktkalas i Fridafors, en hög med ungar, eller de var kanske inte så många, men det räcker att en av dem har en fjärrstyrd helikopter för att det ska vara high life! Trevligt var det, vårrullar och friterade räkor ingick på det julbordet och det var riktigt najs!

Kent o jag stod för prinskorv o janssons o revbensspjäll o laxpaté. När man knytkalasar tror man ju av nån anledning att folk BARA ska äta av det just Du har med dig, men det är ju inte riktigt så... Resultatet blev att vi fick två kilo prinskorv med oss hem, så det är vad vi kommer att ha på mackan januari ut! :)

Framåt kvällningen rullade vi hem till Olofström och lugnet infann sig... Så skönt och så var det precis som det alltid är och det är ju bra! Mamma fick dock bege sig en runda upp på vinden och hämta en änglaljuslykta som hon bortprioriterat bland julpyntet, den var tvuuungen att vara framme enligt mig!

Tomten var snäll i år också, nya grytor, hushållsvåg, ett halsband, sockisar och en nötknäppare fick jag minsann. Storebror bidrog till det framtida badrummet, så om nån behöver låna en kakelsåg så har jag numera det!! Najsnajs!

Resten av helgen har vi spenderat med goda vänner, badat tunna, rullat i snön, spelat TP, druckit snaps, ätit tacos, superslöat och sist men inte minst varit på Avatar. 

Imorgon tänkte jag ta tag i mitt liv, eller i alla fall i studierna och strukturera upp min intervju inför x-jobbet som jag har på tisdag. Har minsann bokat in tre intervjuer de närmsta veckorna, så det här ska nog gå i hamn också!

Ha några fina mellandagar och shoppa järnet!!!


Kramis!!


 
*en gammal *sötbild* eftersom jag inte orkat ladda upp julbilderna från kameran*

Dagens bravader!

Igår var jag totalt deprimerad över att vara ledig, hur gör man egentligen? Kände mig totalt värdelös eftersom jag egentligen hade 1800 saker att göra, men det var som en magnet i soffan. Jag kom verkligen inte upp!! Sofie räddade mig framåt kvällningen och vi hade en riktigt mysig fika och maxirunda. Sofie är en av de mest strukturerade människorna jag känner, hon har alltid en handlingslista och följer den!! Om jag nån enstaka gång har en handlingslista så slår det aldrig fel, jag glömmer den i bilen!!

I morse tänkte jag att denna dag inte skulle bli så slapp som igår, så jag ringde Ida o Herman och frågade om de ville äta lunch med mig. Ida tyckte dock att det var lite tidigt att äta lunch klockan 10, så jag fick hia mig lite! Testade att köra i halkvädret till Hässleholm och det gick ju bra, fick stanna och spraka väck tre ton snö som satt fast under bilen, men annars var det njemas problemas! Lunch o fika var supermysigt, Herman underhöll oss nästan hela tiden! Söt som socker!!

Har precis provsmakat årets julskinka. Det är det bästa Kent vet, så det är han som står för lagandet i år. Den smakade mums och kommer säkert vara slut till på julafton om Kent får bestämma tjockleken på skivorna och det får han ju!

Ha en mysig kväll!

Puss på er!!



*adventsljusstake + kent*

Nya erfarenheter!

Sista veckorna har jag provat på saker jag inte gjort på vääääldigt länge, eller aldrig provat på innan.

* Jag har ätit i en skolmatsal. Visserligen bland personalen, men jag har i alla fall stått i matkö och plockat mat från stålkantiner och tittat på den klassiska mjölkmaskinen. Maten var godare än jag minns (korv o mos), men allt jäkla liv hade jag förträngt.

* Jag har fikat i lärarrummet. Det var en ny upplevelse. Jag fick svar på en fråga; ja, lärare snackar skit om elever!! :)

* Jag har rivit badrum. Eller, jag har tagit instruktioner från *söt* och gjort preciiiiis som jag blivit tillsagd. Jag har skruvat lite här och lite där och slagit hål i väggen och sågat med en tigersåg. Skoj, men ack vad jag inte är självgående i detta projekt.

* Jag har varit i Ullared. Ja, jag såg Morgan, nej, jag tog inget kort på honom. Knappt nått folk och parkering så nära ingången det gick! Nästan i alla fall... :)



*luciatåg på tv-rumsbordet*
(Ok, jag erkänner, bilden är sen förra året och kan nån förklara för mig vart den röda duken tagit vägen?? Kent?!)

RSS 2.0