28042-29

Jag lever som en lyxhustru... Åker runt och träffar kompisar, shoppar, lagar lite mat och mest bara slappar! Kan man ha det bättre?? Jodå, det kan man nog, jag tycker faktiskt om att jobba!! Ringer inte min käre Espen imorgon får jag väl höra av mig till honom, men det fixar sig nog!!

Party party i helgen. Lyckades få med mig min kära Karina ut på äventyr, och oj vilket äventyr det blev... Förfest på Slätterna med massa Strawberry Delighted, en drink jag verkligen rekommenderar!! Vill inte tänka på hur mycket sprit vi fick i oss.... Mellanfest på Napoli i Olofström, det var ju också en upplevelse... Ingenting jag rekommenderar, kändes som vi åkt fel och hamnat i Asien.... Jaja, Granada nästa och oj vad vi dansade! Karina tycker inte om att dansa, men hon dansade ändå!! Fnissar fortfarande när jag tänker på allt vi hade för oss!!

Imorgon ska jag börja med att träffa Linda, sen vidare till J o S och kolla in deras nya lägenhet och sen får vi se! Onsdag ska jag på anställningsintervju och sen träffa Marketa... Full fart denna vecka! Men, det är bara skojskoj!!

Puss på er!!

28042-29

*Strawberry Delighted made this*


Vuxenpoäng

Samlar vuxenpoäng så det ryker om det.... Var ute och plockade trattkantareller igår, hittade massvis! Det var rätt mysigt att gå runt i skogen och plocka svamp och filosofera.... Är jag på väg att bli vuxen?

Är ledig nu och det är faktiskt riktigt skönt!! Åker bara runt och träffar kompisar och det är ju inte helt fel! Spenderar pengar genom att shoppa gör jag ju såklart också, idag väntar Kristianstad tillsammans med Linda.

Är nog hemma två veckor till och sen väntar en ny vända i Norge, får väl höra av mig till Espen och kolla vad han har för plan för mig.

Puss på er!

28042-27

*trattisar*


Så som himlen ser ut...

..en tisdag øver skolans kommunala korridorer, klockan fyra i oktober....

Tromsø, Tromsø, jag trivs hær.... :) Varit hær i snart fem veckor, så nu ær det dags att åka hem! Ska bli skøt det också, får væl se hur det går att bara vara hemma och inte gøra nått!! Kommer nog klættra på væggarna!!

Var ute en svæng i lørdags och testade "bylivet". Skojskoj hade vi, jag och Tessan, en annan skøterska som bor på hotellet. Massa goda drinkar, party på Struten och sen åkte vi hem i en smockfull nattbuss dær alla sjøng "Eye of the Tiger".

Nu ska jag sælja ... en stund till ær på plastikken, sen blir det hem till sængen och sova!!

Puss på er!!

*nyponbuskar, nyponbuskar....*

RSS 2.0