Dop+midsommar+mys

Ett tag sen sist... Men, jag har haft massa annat för mig än att sitta vid datorn... :) En runda till Tromsö, jobbade som sjutton och ändå var det inte tillräckligt nog... En myshelg på österlen... Massa annat vardagsjox... (som jag kommit på är rätt ok....)

Midsommar i helgen. Började med  sill hos mor o far. Fortsatte med trevligt sällskap i Matvik. Sov i Älmhult. Krockade bilen. Åkte till Skummeslöv. Träffade underbara familjen vv. Näsum. Ryd. Det var den helgen... Intensiv o underbar...

Sen i måndags kom mina små pärlor från Hässleholm o piggade upp mig! Mm... Får inte nog av dem, blir snart mer tid för att umgås!

Jobbat i veckan, gått bra, inga större insatser....

Idag har jag bakat paj, hallontryffel, potatissallad, rensat fisk o marinerat kött. Blir nog supert för imorgon får vi finfrämmat!!

Puss på er!!



               
*eva o stefan*     *familj*                             *erik + eva*           *skummeslöv*

Slö...

...är jag nu... Legat på sängen hela eftermiddagen o slösurfat.... Ganska skönt faktiskt!! Var helt slut igårkväll när jag fick lägga mig i sängen...

Inte hänt så mycket spännande idag. Blir så arg o omotiverad ibland.... Idag var en sån dag, ingenting gick smidigt, alla har åsikter, men gör inte ett dyft åt det... Jaja, jag blir helt anti och gör nått annat då... Typ kör på upptäcksfärd!! :)

Fick skattepengarna idag, Kent tyckte att jag skulle köpa en digitalkamera. Kanske det... Eller spara dem till hösten när det inte kommer bli speciellt fett.... Vi får se!!

Puss på er!



*ölbrännboll*

Bostadslös....

Framme i Tromsö. Efter förseningar o massa väntande så kom jag äntligen fram till solsken o 15 plusgrader. Jobbat ikväll o det var mycket lugnt. Hade dock ingenstans att bo, det brukar ligga en nyckel o vänta på mig, men inte idag.... Men, Espen ordnar allt så jag fick nån annans rum. Barbara eller vad hon hette blir nog inte så glad o Espen kommer nog få ett surt telefonsamtal inatt.... :)

När jag hämtade min väska funderade jag på vad det var för vitt pulver som var på den, men hade inte riktigt tid att undersöka det... När jag öppnade väskan fick jag svar på gåtan... Tvättmedel. Massa tvättmedel överallt!! Min burk hade gått sönder... :( Strunt i det!!

Tänkte ladda upp lite fina bilder, men det verkar inte funka via detta nätverket, så ni får hålla er till fantasin!

Puss på er!!

Ölbrännboll...

...spelade vi igår... Det var nog det roligaste jag gjort på läääänge! Massa folk på slätterna o det var ju bra! Många öl blev det..... :) Det var till storebrors ära, han fyllde ju år igår!! *grattis* 
 
Varit hemma en vecka o imorgon bär det iväg till Norge igen. Blir nog skojskoj, men hade gärna varit hemma o lekt en stund till.... Var i Kivik i fredags.... Började dagen med att cykla dressin sen bar det av till ett hotell. Trerätters middag o bubbelbad o bastu... Och hotellfrukost.... Helmys!!

Puss på er!

Bilder säger mer än tusen ord...

    
  *eva*               *kent*                 *fingal o karina*

RSS 2.0