Tokrosa....

...tånaglar har jag nu... Har haft ett eget litet hemmaspa ikväll, färgat hår, ansiktismask o predikyr.... Köpte nytt nagellack idag o jag tänkte jag skulle förnya mig, så det blev inte ett blekt franskmanikyrrosa, utan ett tokrosa!!! Vet inte riktigt om det var jag, men jag behöver ju inte visa fötterna!

Annars har det inte hänt så mycket spännande idag, jobbat som vanligt, följt med en guldfisksdement dam till läkaren, det var ju lite spännande, kört massa bil fram o tillbaks till apoteket.... Tja det var min dag...

Jo, en annan sak har jag gjort!! Tovat mina vantar!!!! Eller *tovet mine votter* som det heter på norska. De blev faktiskt bra, inte riktigt lika stora, annars var de helt ok! Ska göra ett par till tror jag....

Glöm inte mamma på söndag!!

Puss på er!!



*vägen ner för fjellheissen*

Sightseeing!!

Idag har det varit sightseeing a la japaneese.... :) Började på polaria o kollade på sälarna!! Så sööööta! Visste du att den sälsorten som de hade där aldrig någonsin visat agg mot någon??? Tufft! Jag vill ha en sån, men tror inte den trivs i Möckeln....

Sen drog vi vidare upp för fjellheissen.... Ischa... Blev lite yr i bollen några gånger, men vi kom både upp o ner! Och dit ska jag igen! Vilken utsikt... Vilket lugn.... Fler stycken som flög paragliding o det var helt magiskt.... Kommer ni till Tromsö måste ni åka upp dit!!

Puss på er!!



*tromsö*

Bill Clinton

Ok, försökt blogga två gånger, men inläggen har inte kommit med. Det ni inte fick läsa var att vädret igår var skit och att jag är superberoende av www.facebook.com. Bli med! Vill ha svenska vänner också, inte bara norska!!

Bill Clinton har varit i Tromsö. Alla har varit helt tokiga o tidningarna har skrivit massa om honom varje dag. Jag har inte brytt mig så mycket, men idag berättade min akutenkompis Tessan nått skoj. För ett tag sen så kom det in ett gäng kostymklädda nissar på mottagningen och presenterade sig som poliser. Killen i luckan svarade:

- Det ser ni inte ut som.....

Men, de drog upp sina legitimationer o mycket riktigt, massa poliser! Sen kom nästa man.

-Hello, I´m from secret service.

De skulle kontrollera att akuten var tillräckligt fin för mr. Clinton. Det var den tydligen, för han kom ju hit....

Så kan det vara!!

Ikväll har Tessan o jag haft räkfrossa. Mys!! Kollat på film o ätit räkor så det nästan sprutade ur öronen. Nu ska jag snart förflytta mig till sängen, sticka lite på min vante o sen sova!!

Puss på er!!


Lyst...

En god öl, en äcklig öl och en strawberrydacory + annanas. Så såg min kväll ut. Trevligt värre med Thessan o hennes akutenpolare. Vi har dansat o busat o snackat massa strunt! Precis som en bra kväll ska vara!

Nu ligger jag i min säng o ska försöka sova, klockan är strax tre o det är dagsljust ute. Vi får väl se hur det går...

Imorgon ska jag utförska vad facebooks.com är, för det har precis alla snackat om idag.

Sov så gott!

Puss puss!!

*i´m your bitch, i´m your lover...*


30 000 barn...

Idag har jag upplevt min första 17:de maj. I Norge. Slutsats: Norrmän är tokiga. Men söta. Jobbade på förmiddagen o alla pensionärer skulle pynta sig. Efter jobbet drog Maria, Beathe o jag ner till byen för att kolla på "det stora 17:de maj tåget". Efter att ha väntat timmar i regnet så kom massa norrmän med flaggor, brandmän, swingdansare, poliser, fjällräddare, hundförare, ishockeyspelare, you name it, tågande... Alla var superglada o sjöng o dansade. Helt galet! En annan helt galen sak var att 75 % av alla hade den norska nationaldräkten på sig.... Jisses! Väldigt ståtligt o fint, men det såg rätt obekvämt ut.... 
Hur som helst, det var rätt skoj att ha upplevt, hade nog varit ännu mer spännande att varit i Oslo där 30 000 barn marcherade förbi slottet o vinkade på kungafamiljen... :)

Imorgon är jag friiiii!! *wee* Ska sova kjempelänge o sen göra av med pengar!! Vill ha nya träningskläder o det ska det minsann bli!

Puss på er!!

Sömnig...

Ha! Imorgon ska jag ha sovmorgon! Så är det bara! Ska drömma om en vit, lång strand, med bara mig o *söt* på... Mmm...

Idag har det gått grejt, gyn i morse, tog emot tre patienter, fråga mig inte hur det gick till, men det fixade sig! Sen var det vidare till sörtromsöya o det gick också bra!! Och nu sitter jag i sängen och äter chips och njuter av friheten! ;) Fast, jag måste säga att norska chips, eller potätegull som de kallar det, är inte alls lika goda som svenska!

Måste bara berätta att om man är i Norge, vilken tid på året det än är, så förbereder sig lusekoftefolket för 17:de maj. Det ska städas, bilar ska tvättas, hår ska färgas, nationaldräkten ska strykas... Ahh!! Det var säkert 10 bilar i kö till tvättmaskinen klockan 22.30 på kvällen! Är de tokiga, eller är de tokiga?? Redan i februari när jag var här började de planera vad de ska ha på sig.... Jaja, vi får kanske införa det i Sverige också??

Puss på er!!

*Jag är så lycklig att jag fann den
Den lyckan som jag alltid drömt
*

Vårväder...

...vindstilla, 8 plusgrader, solsken... Klockan är halv elva o det är fortfarande dagsljust ute! I like Tromsö in summer!! Man blir mycket piggare när det är så här!!

Inte så mycket spännande som hänt. Hade en supertrevlig dag på jobbet, alla är så trevliga så det är skoj att jobba!! Alla små pensionärer har piggnat till!

Hade tänkt ha sovmorgon imorgon, men tju fick jag! Blir gynekologen klockan 07.30 o sen hjemmetjensesten till 22.30. Det ska nog gå grejt!!

Puss på er!!


Grand Prix....

...eller, Eurivision Song Contest som vi kallar det... Norrmän ska alltid krångla till allt... :) Sitter i sängen o har festivalen på, inte så imponerad, får se om jag orkar hålla mig vaken! Har faktiskt skickat ett sms för att rösta på de söta the Ark-pojkarna!!

Jobbat hela dagen, gynekologen på förmiddagen o hjemmetjensten på eftermiddagen. Det har gått supert! Dubbelvakt i morgon också, sen är det minsann dags för en sovmorgon!! :)

Snackade med söte broren innan, han lekte med sina kompisar o spelade spel, det lät mysigt... Sen pratade jag med *k*... Han var full o glad o hade ingen familjelycka kvar... Hade ridit på en tjur fem gånger, så han talade typ i falsett... Men, han lät lika lycklig för det!!! Saknar de där hemma, men första veckan är redan gjord, så det är bara två kvar!!!

Nä, nu ska jag lägga från mig datorn o börja sticka ett par vantar, de som Beathe stickat var superfina, så jag får öva lite!!

Puss på er!!

Sulten!!

Allright, halva första veckan är fixad, jobbat som en tok, men det är ju därför jag är här ju!! Konstigt att åka från sol o värme till grå skyar o typ 5 plusgrader... Men, det är ljust här, typ till elva på kvällen, helt fasinerande!!

Slarvade bort mitt bagage på Gardemoen... Eller, jag sprang till flyget så jag skulle hinna med själv o då blev bagaget kvar.... Men, SAS-service fungerade så mitt bagage flög upp själv senare på kvällen!! *tack*

Nu är jag superhungrig o har inte orkat handla, så det får bli knäckebröd o nudlar... *wee* Norgemat...

Puss på er!!




Do I attract you? Do I repulse you with my queasy smile? Am I too dirty? Am I too flirty? Do I like what you like?

Vin i soffan....

Lördagkväll i soffan med ett glas vin.... Så har jag det. Slöig är jag och det är skönt. Har fart runt hela dagen över halva sydsverige, trött på att åka bil.... Hunnit med biltema, mjukglass, aborrfiske, thaimat.... Och massa annat.... Även försökt hålla mig uppdaterad på hur hästtransporten från norr till söder har gått... Tidsschemat sprack redan innan de åkte, annars har det nog gått bra!!

Nu blev jag varm. Undrar om det var vinet eller om det var att jag sprungit runt i lägenheten och donat. Strunt samma, har frusit större delen av dagen så jag ska inte klaga nu!!!

Nähä, kanske ska lägga undan min nya leksak....

Puss på er!!


*första grillningen*

Vad är väl en bal på Silverdalen...

... ingen aning faktiskt, för jag gick hem. Var totalt omotiverad till att dansa o prata o vara trevlig. Fick räcka med det på förfesten. Skojskoj. Sanning o konka. Shots o candyboxes.... Mmm...

Var ute i lördags. Det tog alla krafter... Men, ack så skoj vi hade!! Busade massvis med de små söta pojkarna som visade rumpan på companiet. Så kan det ju inte vara så vi såg vår chans att göra en insats för världen o dra upp alla byxor!! :)

Jobbjobb idag, letat efter röda hus o bruna hus o vita hus. Hittade alla hus jag skulle och alla som bodde i dem!! Får se om det går lika bra imorgon!!

Nu ska jag vara fruktansvärt vuxen och lägga mig för att sova!!

Puss på er!!



Studsmatta...

RSS 2.0