I väntan på GSI....

Nu är helgen sluuut och vi sitter i soffan och inväntar GSI eller vad det heter. Det gjorde jag visserligen förra veckan också, men jag hade kollat fel på dagen och då var det bara nått jäkla starwarskraffs! :) Idag har vi firat Rasmus på hans 10-årsdag. Skojskoj! En styck fyrhjuling och ett gigantiskt legoprojekt fick han. Han och pappa och Jenny har nog och göra ett tag!

Nu är julen borta på riktigt och våren får komma precis när den vill!! Var ute och kollade läget på isen häromdagen, efter en urkass vägbeskrivning av Kent så hittade jag till slut fram till sjön där de var och fiskade, hann precis se när de packade ner sina saker... :) Men, det var mysigt den lilla stunden!

Denna veckan tänkte jag ta ett gigantiskt ryck med mitt x-jobb. Lade faktiskt ner en och en halv dag förra veckan och planerar ungefär dubbelt så mycket den kommande veckan. Det ska nog bli bra! Innehållsanalys, here we come! Ska nog bli distrikssköterska en vacker dag!

Ha en mysig kväll!




*sötis river* *efterrätt*


Sofies önskan...

..om en galen ordbok kan ju få sin början här. (Inte jag som är upphovsmakare till orden, det står mina vänner för).

* Salladskåt - Det är du efter all julmat
* Attackfika - Att ringa och bjuda in sig på fika hos någon inom en minut och ha fika med sig
* Kronisk krankatarr - Annat ord för att vara snuvig
* Kissimurrakatarr - Urinvägsinfektion

Det kommer mera!

Kramis!

Smygstädning och guacemole

Nu är jag trött på alla julsaker!! Smygstädar bort dem en efter en eftersom *söt* tycker att de ska stå framme till tjugonda knut... Men, idag försvann en julskål och en pepparkaksskål... Ha! Det missade han!

Vårshoppade två hortenzior (eller hur det stavas) igår, det var visserligen -12 ute, men de överlevde hela vägen hem!! Finfint!! Blomstershoppingen medförde att jag var tvungen att ta tag i mina övriga krukväxter. De som såg lite vissna ut var tydligen inte undervattnade, de var övervattnade. De stod i vatten. Vet ni hur vatten som stått ett tag luktar? Som en thailänds fiskmarknad ungefär. Inte najs!

Imorgon vankas utgång, kanske, om jag hittar nått att ha på mig. Har av någon konstig anledning avocado över hela nyårsblåsan, kan ha nått att göra med guacemole, men jag är inte säker. Hur som helst så har vi bjudit in oss på middag hos mina föräldrar och sen ska vi skratta loss till revyn i Olofström. Efter det, så får vi se vad som händer!

Ha en mysig kväll!!

Kramkram!! 


*ojuligt bord*

Du, min vän i livet....

Om du tappar allt igen,
det är möjligt att det händer.
Det kan vara svårt att hitta hem,
från alla hav och alla länder.

Men ändå,
du min vän i livet.
En enda sak är givet,
du bär min luft
i ditt bröst.
*winnerbäck*





*tromsö*

Midsommarbilder till nyår

Jag äter en skinkmacka, inga bekymmer alls, men av nån konstig anledning så skvimade jag till vinglaset och nu så är mina tangenter helt galna!!

Har spenderat kvällen i kommunens tjänst, allt gick fint, men jag testade på att få sladd!! Var inte riktigt med på det, men det gick inte så fort så jag kom dit jag skulle. Rondeller kan vara luriga!!

Ett nytt år blev det, vi hängde i Åby precis som förra året och det var lika lyckat som jag väntat att det skulle vara! God mat o gott att dricka. Svinkallt ute, men varmt ända in i hjärtat inne! Eftersom jag fortfarande inte fått tummarna ur att ladda upp några kort, så kan jag ju visa några sen midsommar istället! :) Till midsommar så kommer nyårsbilderna!!

Ha en fin vecka!!

Kramkram!



*söt, anna, linda, björne, sofie, emil, johnny, micke*



*tjingeling*

2010

Nyårslöfte: Ändra inställning till Älmhult, jag ska bli positiv!

Mål: Bli färdig distrikssköterska och fixa ett jobb.

Önskningar: Att nån kastar några miljoner över oss så vi kan köpa värsta huset. Eller, det räcker med att vi hittar ett som passar oss så kan vi nog köpa det ändå!

Projekt: Bygga färdigt badrummet så vi kan ha bästa semestern i Norje.

Misson impossible:
Hitta en bra 30-årspresent till söt.

Måste: Hälsa på storebror!!

Som Kent brukar säga: "Det har lätt för att bli bra!!"

2009

Januari
Börjar plugga igen... Here we come skolböcker!

Februari
Jobbade nog mest hela tiden, det där med att studera var väl sådär spännande just då...

Mars
Tja, här tog jag nog tag i studierna lite, för det gick ju ganska bra!

April
Galen Tjeckienresa med familjen Sjöberg, har inte druckit öl sen dess. Godast på resan var lätt Strawberry Dacorin på Staropramens bryggeri.

Maj
Hade tenta i förskrivningsrätt och minsann, är det nått du behöver så bara fråga!!

Juni
Världens bästa Snuggels blev äntligen en riktig doktor!! Oslo en sväng, allt från Radiumhospitalet till Ullevålls patienthotell. Galen midsommarfest i Norje, sill o nubbe o grillat o gröna grodor!

Juli
Semester!! De som ville träffa oss fick ta sig till Norje och det gjorde de. Massa trevliga grillkvällar, spelkvällar och baddagar!

Augusti
Tillsammans med 50 000 människor såg vi U2 på Ullevi. Spenderade även en hel del tid i Tromsö på Neurologen. Blev ett år visare och 10 kräftfiskeburar rikare!

September
Svischade iväg till Sri Lanka och hade mitt livs äventyr. Naturmedicin o rice&curry, sköldpaddor o galna srilankeser. Supernajs!

Oktober
Fick sällskap av söt och vi utforskade Sri Lankas södra delar, åt skaldjur så det stod härliga till och badade i Indiska Oceanien.

November
Lite mer praktik och kom fram till att skolsköterska inte är vad jag ska bli, det var även bättre förr, inte minns jag att vi var så tröga när vi gick på gynmnasiet.... Winnerbäck avnjöts i Kristianstad och  världens kanske sötaste unge, nämligen Herman såg dagens ljus i denna månad!

December
Juljuljul, knytkalasade, tunnbadande, jobbade och firade in det nya året i Åby tillsamman med massa fina människor!

Ett riktigt najs år!!

RSS 2.0