Kräksjuka o tandvärk

Jag borde sova, men fastnade framför en blogg o kunde inte sluta läsa... Kom fram till att livet är orättvist ibland. Jag klagar över att jag är trött, har ingen tid, en smutsig matta, för degig mage.... Men, vem var det nu igen som kunde göra nått åt det??? Jo... Jag...

Evas "to-do-lista"

- Jobba mindre.
- Börja träna.
- Gå till tandläkaren en gång om året.
- Ringa alla vänner oftare.

Har testat kräksjukan. Inget jag rekommenderar. Har testat att dra ut en tand. Inte heller nått att ha. Men, sånt är livet...

Har beställt en ny dator. *wee* Har funderat på att göra det i typ ett halvår, men nu blev det av!!

Imorgon blir det att sälja en stund, sen hem till mamms o papps. Ska inviga de nya planksteksplankorna. *spännande* Idag grillade vi, så jag är inte sugen på nån mat över huvudtaget, men imorgon är en annan dag!

Puss på er! Njut av dagen...



*En elegi för alla vägar som vi inte vandrat än
för en tid som bara går och aldrig kommer igen

Vi skulle klara vad som helst, vi skulle aldrig säga nej
och vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig*

Govær!

Jepp, vædret ær kanon hær i Oslo, fåglarna kvittrar och solen skiner!! *mys*

Sitter i Smedstad o gør mitt bæsta før att tiden ska gå. Går ganska bra!! Lugnt o stilla ær det och det får gærna fortsætta så!!

Allt ær bra hær annars, inte så mycket som sker. Var ute på byen o shoppade lite idag, lite underklæder o dukar o smink, alltid skoj! Skulle bara hitta nått till *søt* också.. Han fyller ju år snart!!

Har nedrækning tills på søndag, ska bli skønt att komma hem!! Ska bara slappa o mysa!!


Puss på er!!


Hæckla

Natt igen. Kænns helt ok att jobba faktiskt. Men, jag var inte ett dugg motiverad att gå ivæg... Før jag har børjat virka!! Eller hæckla som det heter på norska!! Det skulle bli en sjal, men det kommer det inte bli, det kommer bli en halsduk før jag kom inte på hur man gjorde før att øka!! :) Bildbevis kanske kommer...

Annars ær allt som vanligt. Har betalt min jækla parkeringsbøter idag. Vet ni om att det kostar 65 kronor att betala en rækning på posten i Norge??? Rena rånet ju!! Jaja, nu ær det gjort i alla fall!!

Sov mellan klockan åtta o tre idag som en stock. Vaknad inte en enda gång. Hoppas sømnen blir lika god imorgon!

Puss på er!!

*jag har himlen runt hørnet...*

Påskmys...

Oslo igen, en ny avdelning, Lovisenbergs sjukhus denna gång. Det funkar. Har varit så trøtt de sista dagarna att jag helst stannat hemma och sovit tills sommaren ær hær... Men, det kan man ju inte!!!! Bara att bita ihop!

Full fart hela helgen. Fredag Ryd, lørdag Olofstrøm o sen Lønsboda, søndag sova o måndag umgås med værldens bæsta Kent.

Lite avundsjuk på storebror som varit och åkt skidor hela helgen, hade gærna varit med, får se om vi får ihop det næsta år!! Gæller att planera i tid!!

Granada var också en upplevelse! Supermysig førfest i vår lilla borg. Så mysigt att træffa S o A-S. De ær minsann søta!! Fick supersøta æggkoppar och handdukar av S!! *tack* Æggkopparna ær invigda!! Sen var det att ge sig ut i snøn o dansa, værsta snøovædret innan vi kom fram, men det gick ju bra!!

Nu ær det Oslo som gæller i två veckor, sen kommer jag hem igen. Det kænns bra. Saknar hemma.

Puss på er!


Sunshine!!

You are the sunshine of my life
Thats why Ill always be around,
You are the apple of my eye,
Forever youll stay in my heart



*lady o lufsan*

Lady o frikadellen!!

Sitter i Hässlehåla och umgås med mina sötingar.... Ida fick inte in sina nya gummistövlar på sin blogg, så jag får så snällt ha dem på min!! Visst är de söta!! De är garanterat vattentäta!!! :)

Lady o jag har shoppat loss rejält idag! Köpt Lee-jeans, partytopp, linnebyxör, tokgul t-shirt och massa annat krafs!! Så myyysigt!! Sen kom söta Ida och sällskapade oss! Vi satt på en pizzeria o diskuterade storlekar, hår o annat porrigt... Vid bordet jämte oss satt ett gäng killar i artonårsåldern och de lyssnade mycket intresserat på oss... :) Stackars pojkar!!

Annars är allt lugnt, varit på Slätterna och slappat, fick Spunk av Cina, det ska bli spännande att dricka!! :)

Nu ska vi mysa!

Puss på er!!


*idas gummistövlar*

Effektiv....

... ibland så lyckas jag få ihop det... Gjort massa bra saker sista veckan. Jobbat, möblerat om lite i lägenheten, satt upp nya gardiner, varit hos tandläkaren, hälsat på vänner, varit i Helsingör... Lycklig men trött!!

Imorgon blir det att träffa mina sötingar och likaså på torsdag! Jag är lyckligt lottad som har så underbara vänner! Borde haft mer tid bara!! Också borde jag egentligen visa ännu mer uppskattning... :) En bra vän är en sådan man inte behöver göra sig till för och som man alltid känner att man kommer i första hand hos, även om man egentligen inte gör det så ska det kännas så! Har ju även "äran" att ha falska bekanta, men dessa har jag genomskådat för länge sen... Jaja, allt som inte dödar dig... :)

Pratade med min mamms idag, hon hade vunnit städgrejer för 1000 kronor och var superlycklig för detta!! Vet inte om jag hade varit så glad, men kanske det!!

Nä, sovasovasova... Måste det... :) Men, först ska jag vara en riktig toffel och göra en laxsmörgås till sötis när han kommer hem imorgon. A-S o jag ska ha det på vår lilla utflykt imorgon!!

Puss på er!!

*The winner takes it all
The loser standing small
Beside the victory
Thats her destiny*

RSS 2.0