Husvagn

Mmm... Jag gillar solen. Legat och läst på en filt idag och jobbar på en jämn brun färg. Går väl sådär...

Tillbringat helgen på jobbet. *wee* Ska inte klaga, hade minsann att göra så det var skojskoj! Även hunnit med lite kentmys, det är alltid nyttigt!

Var i mor och fars husvagn förra veckan. Skönt att slippa vara inne i stan när det är så varmt! Min vapendragare a-s och jag skulle hjälpas åt att sätta upp förtältet. Gick skitbra! Tog lite tid, men vi fick alla pinnarna på plats. Sen när vi skulle titta på vårt mästervärk är nått fel... Det är ut och in!!!! Ahh! Bara att plocka ner det och börja om! Det gick det med! Sen satte vi oss i varsin brassestol inlindade i filtar och kollade på solnedgången. *mys*

Nu ska Evis hämta sin tvätt och sedan sikta på sängen. Är inte ett dugg kvällstrött längre... Bra att jobba natten!

Puss på er!!


28042-18

Eva iklädd kaninöron


*keep your promises
they make you look alright*


Krympning

Idag har jag varit effektiv. Tvättat för första gången på superlägne... Var tvungen att köpa nya trosor igår, så illa var det! Lyckades krympa en av Kents tröjor, undrar om han märker nått....

Shoppade lite också. Hittade inte så mycket, ett espirit-linne var det enda till mig och så en present. Vill ju ha en omlottsklänning, men det verkar omöjligt att hitta!!

Funderar på att åka till Helsingör på lördag. Verkar mysigt eftersom det nog blir fint väder!! Bara mysa och äta pölse och dricka öl! Mmm!!

Har löst problemet med hungern. Allbran och linfrön var vad min mage saknade!! Har varit mätt ända sen jag åt det för massa timmar sedan! Det är bra!

Puss på er!!



And is this real cos I feel fake?
Oprah Winfrey, Ricki Lake,
Teach me things I don't need to know.

RSS 2.0