GPS-tripp....

Jag har lust att kräkas. Av trötthet. Men jag låter bli. Blev tröttast av allt på mig själv, hade ju inga nycklar med mig idag, så när jag 22.45 packat ur bilen och balanserat mig in så fick jag efter att jag svurit lite och letat lite till styra kosan mot Swewood snällt be att få söts nycklar... Jaja, nu är jag hemma i alla fall!! Veckan har varit interssant. Min GPS och jag var ute och körde i tisdags. Ett tips är att om du ska åka mellan Kristianstad och Vollsjö så ska du inte ha din elektriska kompis inställd på KORTASTE vägen. Det blir inte så bra. Jag visste inte att kostigar räknas som allmän väg... Jaja, fram kom jag och vi fick hålla vårt lilla hälsoprojekt som faktiskt gick ganska bra! Nån som vill veta nått om benskörhet?? Bara fråga! Ser sååå fram emot helgen, Winnerbäck på lördag, kan det bli bättre??? Trevligt sällskap väntas också, finsmakare som de är har de bokat in oss på grymmaste restaurangen, så det ska bli mys!! Nä, nu väntar sängen... Jag borde verkligen dammsuga och diska, men va fasen, det får vänta tills imorgon. Eller tills dess sötis gör det... :) Nä just det, det händer ju först när veckan har sju torsdagar... :) (citat från söts farmor) Puss på er!! *jag kan ha räknat sekunderna som gick mellan ljuset och åskans dån jag kom på mig själv att undra för ett ögonblick om du var på väg hit eller ifrån*

Drummel....

Idag är det lite synd om *söt*. Han crashade ner för en stege inatt på jobbet och blev lite blå. Jag hade slagit ihjäl mig om jag ramlat ner från 3 meter i ett cementgolv, men, eftersom *söt* är bäst så gjorde han inte det. Det ironiska var att jag hade ramlat innan på dagen och skrapat upp hela knäet, fått skäll av honom för att jag inte var försiktig och sen så dunsar han själv i marken. Det ännu mer ironiska var att vi pratat fallprevention så jag höll på att kräkas i skolan. Jaja, det är ju alltid kul att se ett nytt stället och nu har jag sett akuten i Ljungby!

En bra anledning att vara frånvarande från praktiken. Att vara på Sri Lanka på praktik var dock inte giltigt frånvaroskäl till att missa vår handledning i skolan så nu sitter jag med min straffuppgift. Jaja, det är kanske bra att fundera över sin självkänsla och sitt självförtroende och varför man har valt detta förbannade yrke.

Nu ska jag gå och titta till min lilla laxbit i ugnen och så får jag gå och väcka min bättre hälft och kolla så han lever, huvudet hamnade ju också i golvet, tur att jag är tillsammans med en träskalle... :)



*en styck drummel*


*men ändå,
du, min vän i livet
se hur sommaren blir höst
en enda sak är givet
du bär min luft
i ditt bröst*


Vackert....

Fly with me and take the sky
Close your eyes and feel the wind
You and I will live to see
When we reach the sky you will find...

Fly away, take my hand....

Vardagsverklighet

Okej, tillbaks till verkligheten. Välkommen till mig!! Praktik på dagarna, jobb på kvällarna, that`s life! Det första jag fick göra igår var att bedömma ett dödsfall. Bra start på min comeback i Älmhult. :) Jaja, det är bara att jobba på, annars har jag ju inte råd att köpa julklappar!! Och det är ju snart att börja med det!!!

Nu har jag egentligen lust att ringa min egna dr Snuggels. Men klockan är kvart i elva och jag hoppas att hon sover, så det får vänta.... Får nöja mig med att jag pratade med söta storebror tidigare. Det är ju fars dag på söndag och vi kom minsann på bästa presenten! Eller, det är nog inte jag som ska ta till mig äran, men det är jag som ska genomföra det!!

Sri Lanka gör sig fortfarande påmint. Fick brev från syster Rita idag och igår kom ett vykort från Johan o Emil. Myggbetten kliar fortfarande, får det vara så???? Måste vara dopade myggor som anfallit oss! Myror i Kents fall!!

Kram på er!!

Sitter vid Kents dator och hittade sommarbilder... *mys*



*slavdrivaren björne tvingar systeryster (iklädd kjol) att bära tegelpannor*


*dr snuggels o syster britta*


RSS 2.0