Jobba

Två veckor har gått, tre kva, men det går nog kvickt!! Hoppas jag har lika mycket flyt med jobbet som jag haft tills nu!! Jobbat mycket på sjukhuset på plastikkirurgen, skoj!! Igår hade jag ett litet blodbad, såg ut som jag hade massakerat någon nær jag var færdig... En lite søt farbror vars operationssår børjade bløda, massvis!! Skojar inte om jag sæger att det kom en liter rent blod!!! Men, det gick ju bra!!

Annars hænder det inte så mycket hær i Tromsø, eller det gør det sækert, men jag mest sover och jobbar. Lyckades ta med digitalkameran på en tur hæromdagen, så jag bjuder på en bild!!

Ha det flott!!

*kramis*


28042-26



Sykepleire

Nu sitter jag på Sørøya hemtjænstkontor, jobbar som hemsykepleie, typ ditriktsskøterska. Riktigt skoj, men jag blir tokig på norska gator och vægar, hittar ingenstans!! Jo, det gør jag, men det har varit en kæmpig vecka!

Norge ær ett vackert land, trodde det var typ alperna nær vi landade! Mycket najs!!

Bor på ett hotell i hamnen, funkar bra, får åka buss en stund, men det ær jag ju van vid!

Varit på sjukhuset och jobbat en svæng också, det gick grejt, var på en plastkirurgiavdelning, mycket spænnande! Hoppas jag får jobba dær igen!

Saknar alla hemma, men jag jobbar mycket, så tiden går snabbt! Saknar æven min Ida!! Vi ær i alla fall i samma land nu!!

Puss på er!

Tromsö nästa

Är allt packat? Har jag alla papper? Varför har inte mitt skattekort kommit? Varför har jag ingen nsptlegitimation?? Äh, allt löser sig. Sitter här och surfar en stund innan resan börjar... Är egentligen skitnervös, grät en skvätt igår för jag insåg att jag åker ifrån *söt* i fem veckor... Men, allt fixar sig... Det kommer gå skitfort bara jag hittar dit!!

Puss!!


28042-25

Kent hjärtar Eva

RSS 2.0