Livet upporganiserat

Ischa vad trött jag är idag!! La mig riktigt tidigt igår så att jag skulle vara pigg pigg idag, men vad hjälpte väl det?? Sova kunde jag i alla fall inte...

Allt har gått som i slowmotion i mitt huvud idag.... Gjort ganska mycket, men skaffat mig ännu mera jobb... Skulle lägg om ett bensår på en tant, tror ni inte att jag klippte henne i benet??? Dumma jag! Så dpligt samvete har jag inte haft på länge!!!

Nu pratade jag precis med min älsklingsida och snart ska jag få umgås massvis med henne! Behöver ni ert liv organiserat? Ring Ida!! Hon fixar allt! Väntar bara påa tt få checklistan skickad... :)

Var ute och partajade med Sofie i helgen! Najsigt värre! Synd att vi bara inte kom iväg tidigare.... Skulle visa henne min hemmaplan, hoppas hon inte blev allt för besviken... (stället passar dig som gillar trätofflor och skinnväst.... Och så mig då...) Övertygade henne minsann om att man inte har det bättre än man gör sig! Jag hade trevligt i alla fall, träffade kompisar från förr... Och förhoppningsvis blivande också!

Nu ska jag tvätta, skriva ett vykort, köpa tialotter och sen gå och lägga på vykortet!

Puss på er!!


28042-22

Eva, Linda, Ida och Sofie (gammal bild, min digitalkamera är i Olofström...)


*You see the trouble with you
There's no trouble with you*

Partypinglor!!

Det var minsann Östersjöfestivalen i helgen, det ni!! Skojskoj hade vi minsann! Min partypingla Linda och jag röjde järnet!! Pojkarna hängde inte med i svängarna! Vi var hur mycket folk som helst i min minilägenhet, stolar gick sönder, glas krossades, en och annan intrig, men vad gör väl det??

Jobbat som bara den idag!! Skickat två tanter till sjukhuset, ambulanskillarna var morriga när de fick slita sig från maten, men vad gör väl det? Får lite ångest när jag tänker på hur kort tid det är kvar, men, allt har sin tid...

Nu ska jag vara duktig och promenera en runda, sen blir det slappning på hög nivå!!

Puss på er!!


28042-21

*partypinglorna*


Just one kiss on my lips
Was all it took to seal the future
Just one look from your eyes
Was like a certain kind of torture




Inget nytt...

Jag verkligen hatar att gå upp tidigt om mornarna... Men, det är rätt skojigt att jobba dagen, träffa lite söta människor och pensionärer är aldrig fel!!
Inte gjort en vettig sak sedan jag kom hem. Latat mig på soffan, men det är rätt ok det också...

Legat vid havet och pressat i helgen. Inte helt fel!! Svinkallt i vattnet, men där behöver man ju inte vara!! Dröjer ett tag till innan jag kommer dit igen...

Nä, det är inte så mycket vettigt som hänt i mitt liv. Kom in på alla kurser jag sökte till hösten, får väl ta tag i det, finns det internet i Norge???

Puss på er!!

*You see the trouble with you
Is you're in love with me
What a strange thing to do
What a brave place to be*



28042-20



Uppdatering

Finns faktiskt en anledning till att jag varit dålig på att uppdatera här... Min dator är lite död.... Under återupplivning hos Kent just nu.... Jag testade att byta ut grafikkortet, men det funkade inte... Observera att jag gjorde det helt själv!! Satt och morrade en stund, men till slut fick jag dit det!!

Allt är som vanligt här hos lilla mig. Tillbrinngar min fredagkväll i min lägenhet, städar, diskar tvättar, rensar... Minns inte när jag dammsug senast och jag hittar inte min dammopp.... (min lägenhet är 32 kvadrat, det ska inte gå att slarva bort något där....)

Var i Helinsgör igår med min sötis. Skojskoj!! Handlade så mycket att vi inte orkade bära, eller inte jag i alla fall... Investerade i en liten pensionärsvagn avsedd för ölbackar! Behöver ni en sån nån gång är det bara att höra av sig!! Köpte jordgubbssprit, Doodleys, vin, öl, Fischermans Shot och massa annat!! Mmm... Laddar inför Östersjö!!

I helgen var A-S och jag friluftiga. Vi tältade!! *wee* Inte så glamröst. Vi var på dansbandsfestival i Ekebo. Det är nog sjutton det bästa jag varit med om. Skrattade oavbrutet i tre dagar!! Vi åkte dit på fredage, satte upp vårt lilla tält och slappade lite. Sen dansade vi 5 timmar i sträck!! *wee* Dagen därpå åkte vi till Väla och shoppade loss, for hem till vårt tält och la oss där och solade. Våra grannar passade upp oss med iskalla Smirnoff Ice, vi hade aldrig träffat dem innan, men de var supertrevliga!! Efter förfest i en husvagn med massa trevligt folk så var det dags för att åter dansa 5 timmar!! Så skojigt!! Så mycket trevliga människor!! Och så en dust av Joddla med Siv! Kan det bli bättre?? Tillbringa tid med min alldeles egna Snuggels är ju inte heller helt fel!!

Nu ska jag jobba dagtid i tre veckor, så jag kommer nog inte riktigt vara människa....  Men, det ska väl gå bra!! Sen är det några veckors natt, några veckors semester och sen kommer jag Ida!! Saknar dig!!

Puss på er!!


28042-19


*did you give the world some love todag, baby?*

RSS 2.0