Full rulle....

7-16 hela veckan. The bitter sweet truth!!! Sicken tur att jag trivs på jobbet!! Första veckan har snart gått.... Supertrevliga arbetskamrater och massa spännande pensionärer, detta kommer nog bli bra!!

Sista tiden har det varit fullt upp, fast det känns inte som jag gjort nått ändå.... Granada, Olofström, Vrångaböke, Kärleksvägen, Sommarvägen.... Alla möjliga ställen har avverkats och det har varit riktigt trevligt!!!

Ny Winnerbäckskivan kom idag, som vanligt en höjdare! Ska avnjuta den nu!!

*kramis*



*familjen*

Måndagskväll...

Gör inte så mycket just nu.... Sitter och funderar på att gå till sängs.... Lite trött men det ska man väl va på kvällen....

Idag har inte riktigt varit min dag....Cyklade till jobbet imorse, såg inte att det regnade när jag tittade ut....Hittade inte jobbnycklarna....Backade in i en cemetbrunn.... Förlorade mot Kent i X-box.... Tre gånger.... Jepp, så har min dag varit!! Fast jag är nöjd ändå, har skrattat och varit glad mest hela dagen ändå!

Börjat på en distanskurs idag. Ledarskap. Hmm... Vi får se hur det går... Ska nog fixa sig.

Har köpt present till mammsen och till A-S. Ska bara lyckas hitta några lotusblommor till mor, sen är det nog fixat.

Puss på er.

*tröttis*


*lotusblomma*


Verkligheten börjar visa sig....

Jobbat första veckan i Älmhult... Lite rörigt, men jag tror det ska bli riktigt bra! Men, det känns mycket skumt att jag ska vara på samma ställe jättelänge..... Fast, det känns nog egentligen mest bra....

Igår skulle sofipropp och jag ha en spontan utgång. Men, vi börjar nog bli gamla för vi gick och la oss istället... Men, det var supertrevligt ändå! Vin och prat o mys!! Idag blev det lite fika och lite shopping. Te och choklad och kryddor och en bok.

Ikväll har jag mest pysslat, organiserat garderoben, så jag hittar minsann nått där!! Ätit massa vattenmelon och diskat min necesär....

Nu ska jag kolla på Apollo 13 och sen blir det är sova....

Puss på er!!



*evas semester*


*Jag skulle vakna mitt i natten och gå upp och ta en lång promenad
Jag skulle låta blicken möta andra ögon i en främmande stad
Jag skulle inte ha så bråttom med att träffa någon ny, jag har rätt mycket med mig själv precis som du
Jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu*
*winnerbäck*

Skojskoj.....


Barnavdelningen på Gekås, Ullared

En pappa ~35 vänder sig om om till sina barn, en pojke ~6 och en flicka ~4.
Pappan: Barn, vi har ett enormt uppdrag framför oss. (Paus) Vi ska försöka hitta mamma.
Pojken: Det är omöjligt, hon rör på sig hela tiden!

Barnet: Men jag viiill ha godis mamma! Viiill!!
Mamman: Om inte du är tyst nu så dör Björne!
Barnet blir mycket tyst.

//www.tjuvlyssnat.se


Sliter på soffan....

...är vad jag pysslar med just nu.... Och det är så skönt!!

Var på upprop på en kvällskurs i engelska igår, det verkade faktiskt riktigt intressant. Hoppas motivationen sitter i! Men, det var mycket skumt att sitta i skolbänken igen... Det var över tre år sen sist... Pratade även med csn idag, väntetiden hade minskat drastiskt sedan jag ringde dem sist.... För tre år sen var det oftast minst en halvtimmes väntetid, idag var det två minuter. Fantastiskt!! Imorgon kommer antagligen mitt livs största räkning på posten... 111 777 kronor... Ischa!!

Funderar på att laga köttgryta idag. En sån där som man måste koka jättelänge. Fick gula kantareller av en tromsötant, så jag får se till att använda dem. Har nu även en lusekofta i min garderob, *tacktack*.

Resan hem i söndags gick finfint. Akutshoppade taxfree på gardemoen, notan vill jag inte ens tänka på, men va fasen, det är länge till nästa gång. Calvin Kleins nya parfym till oss bägge, diorläppglans och några snuskigt dyra ögonskuggor.... :) Ska snart börja leva snålt igen....

Nä, nu ska jag fundera över hur jag ska laga min telefon, 123 och svaraknappen fungerar inte, det går inte att stänta av telefonen, men det går att sätta på den.... Jag gissar på programvarufel, så det är väl bara att ladda ner en ny sån där mjukvara eller vad det heter....

Puss på er!!



Hello again, it's you and me
Kinda always like it used to be
Sippin' wine, killing time
Trying to solve life's mysteries

How's your life, it's been a while
God it's good to see you smile
I see you reaching for your keys
Looking for a reason not to leave

If you don't know if you should stay
If you don't say what's on your mind
Baby just breathe
There's nowhere else tonight we should be

You wanna make a memory?

Nedräkning....

Nu är jag trött, men vad gör väl det? Drar ju till Sverige imorgon!!! *Wee*

Jobbat dubbelvakter 8 dagar på rad, så det ska bli skönt med några dagars fritt! Fick ett mejl från chefen i Sverige och jag ska nog börja jobba i ett paliativt team, det ska bli riktigt intressant!!

Inte hänt så mycket mer än att jag jobbat som en dåre, stickat massvis, bildbevis kommer, köpt en svindyr Bergansjacka, fått en lusekofta, hållt på att krocka x antal gånger, kommit på att Kurt Nielsen är flink på att sjunga och att jag nog blivit laktosintollerant.... :)

Nu ska jag städa av lilla rummet och försöka få ihop resväskan... Det blir nog ett "mission impossible" men man ska inte ge upp i första taget!!!!


Puss o kramis!!!

RSS 2.0